Graveerwerk voor bedrijven

Op zoek naar een origineel (promotie)geschenk? Wij ontwerpen en personaliseren geschenk- en promotieartikelen op jouw maat, zodat je een originele attentie hebben voor familie, vrienden of klanten.


JIJ HEBT EEN CREATIEF IDEE? WIJ HELPEN JE OP 3 MANIEREN:

  • als maker: je weet perfect wat je wilt en hebt ook de skills om ons de correcte bestanden aan te leveren? Dan zorgen wij voor een vlotte productie van jouw ontwerp. Kan je zelf met de (Trotec) laser overweg? Dan ben je welkom om in ons open atelier zelf je stukken te graveren.
  • als ontwerper: je hebt een concreet idee, maar geen kennis van digitale tekentools om het in een tekening om te zetten? Bezorg ons een schets, een foto of een beschrijving en wij verzorgen het tekenwerk voor jouw project.
  • als denktank: je bent op zoek naar een origineel (relatie)geschenk, promomateriaal,…en je gaat liever niet voor een kant-en-klaar product? Dan ontwikkelen we samen een uniek stuk dat aan jouw wensen en budget voldoet.

Laat je inspireren door deze voorbeelden.

 

AL VANAF 1 STUK!

Geen minimale oplage! Wij werken met evenveel aandacht aan kleine als aan grote projecten, aan 1 of aan 1000 stuks.

In ons atelier graveren we met plezier de voorwerpen die je zelf aanlevert, maar we gaan net zo graag op zoek naar een item dat aan jouw wensen voldoet!

Wij kiezen bewust voor een individuele benadering van zeer uiteenlopende projecten en een lokale, kleinschalige productie. Voor massaproductie aan dumpingprijzen moet je niet bij ons zijn…

 

Eens babbelen? Of een kijkje nemen in ons atelier? Bel, stuur een mailtje of spring gewoon binnen!

Graveerwerk voor bedrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x