Naam in hout

Zowel de naam in hout, als de naamcirkel en het gepersonaliseerde geboortebord staan mooi als decoratie op je babyborrel of doopfeest en bij de presentatie van je doopsuiker. Ze zijn ook geschikt als geschenk bij de geboorte van je petekindje of als aandenken voor een communicant of bij een lentefeest. Je kan hem nadien aan de muur van de kinderkamer hangen of op de slaapkamerdeur.

naamcirkel in hout

naam in hout lasergraveren

geboortebord in hout graveren

Het naambord en de naamcirkel hebben standaard een diameter van 30 cm en snijden we met de laser uit berkenmultiplex van 4 mm dik. Bij de naam in hout kan je kiezen voor een breedte van 30 of zelfs 60 cm.

Naam in hout bestellen

Bestellen kan via onze webshop of via mail. Geef de gewenste naam in en kies een lettertype uit onze selectie. Of bezorg ons het geboortekaartje, dan graveren we een origineel geboortebord op maat van jouw kaartje. Je krijgt altijd een digitaal ontwerp voor we met de laser aan de slag gaan.

Door de hitte van de laser kan de snijrand van het hout een licht brandspoor vertonen. Zie je dat niet graag? Met een fijn schuurpapiertje kan je de rookschade van het lasergraveren gemakkelijk verwijderen.

Levertermijn naam in hout

Timing: 2 werkdagen na goedkeuring van de digitale proefdruk.

Wij graveren de houten naamdecoraties in eigen atelier. Maatwerk is dus geen probleem! Heb je een speciale wens, zoek je een andere houtsoort of een kleinere afmeting? Neem dan even contact op.

Opgelet! Hout is een natuurproduct. De houtvezel en de intensiteit van de gravure kan dus licht afwijken van de productafbeelding.

Specificaties:

  • Materiaal: onbehandelde berkenmultiplex van 4 mm dik
  • Afmeting: diameter 30 cm / breedte 30 of 60 cmNaam in hout

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x