Uniek schoolgerief

Nog even vakantie en dan terug naar school… ouders kijken er stiekem naar uit ;)

Kinderen krijgen eerder kriebels als ze aan het nieuwe schooljaar denken. Maar terug naar school gaan heeft ook een aantal voordelen. Ze zien hun vriendjes terug, hebben leuke vakantieverhalen te vertellen, beginnen aan het eerst (of misschien laatste) schooljaar,…

En vaak gaat het nieuwe schooljaar ook samen met nieuwe kleren, een nieuwe boekentas, pennenzak, brooddoos, schoolspullen,…

Voor ouders zijn kwaliteit en prijs belangrijk bij de aankoop van schoolgerief. Kinderen kiezen hun schoolmateriaal eerder omdat het mooi of trendy is. De ideale compromis? Kies voor neutrale schoolspullen en laat ze op een originele manier personaliseren!

Leuke schoolspullen personaliseren

Een logo, smiley of leuk icoontje? Een naam, favoriete quote of het refrein uit hun favoriete songtekst? Dat kan! Laat je creativiteit de vrije loop, mail ons je tekst of afbeelding en wij graveren het op het gewenst artikel.

We hebben enkele leuke kantoor- en schoolbenodigdheden voor kleuters, tieners, leerkrachten én ouders in ons aanbod. Maar je bent ook welkom met bureaumateriaal dat je elders aankocht!

Krijgt je peuter of kleuter een klassymbooltje? Laat het op een sleutelhanger graveren, zo herkent je kind de juist boekentas en turnzak.
De houten kaft van onze notitieboekjes, schetsblokken, agenda’s of vriendenboekjes laten zich heel knap graveren. Maar ook schriften en boekjes uit bijvoorbeeld de HEMA zien er met een gravure meteen uniek uit!
Dankzij een leuke boodschap of tekening op hun ontbijtplankje, maakt het ochtendhumeur van je kids geen kans.
Deze persoonlijke leren muismat is een duurzame eyecatcher op elk bureau! 
Met unieke pennen, pennendoosje of pennenhouder gaat het huiswerk maken misschien net iets vlotter?
Creatieve knutselaars ontwerpen zelf het design op het deksel van hun knutsel- of tekendoos.
Met een persoonlijke gravure drinkt iedereen steeds aan de juiste (Dopper) drinkbus.
Ouders en leerkrachten drinken hun koffie onderweg naar werk of school in deze thermobekers.


Uniek schoolgerief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x