Wij maken jouw naamplaatje en huisnummer

Een naamplaatje voor je brievenbus? Een nieuw huisnummer? Je naam op de deurbel? Een uithangbord voor je zaak? Dat kan! In iedere afmeting en in verschillende materialen en kleurcombinaties.

Jij kiest het, wij maken het

Online vind je verschillende webshops waar je zelf een naamplaatje voor je brievenbus kan ontwerpen. Bij ons moet je niet zelf aan de slag, wij doen het werk voor jou!

Het enige dat jij moet doen? Een mailtje sturen naar info@graveeratelier.be met:

  • de tekst die je op het plaatje wil
  • de gewenste afmetingen

Zonder verdere specificaties lasergraveren wij jouw plaatje in zilvergrijs kunststof, met een duidelijk leesbare zwarte tekst en 2-zijdige kleeftape.

grijs naamplaatje

Ga je liever voor een andere kleurcombinatie? Dan kan dat ook! Of zag je ergens een speciale vorm, een bijzonder lettertype of originele decoratie? Stuur ons een foto en we maken gratis een ontwerp voor je. Vraag hier meer informatie!

Duidelijke prijzen

De prijs van een naamplaatje is afhankelijk van de afmetingen. Bereken het aantal cm² van je plaatje, en je weet meteen wat het gaat kosten. Geen meerprijs voor de kleur, het aantal lijnen tekst, de vorm,… En de verzending? Die is gratis!

Bestel je meerdere stuks? Dan krijg je 10% korting bij een bestelling vanaf 5 plaatjes. Heb je regelmatig naamplaatjes nodig of zoek je grotere aantallen? Neem dan contact op voor een prijs op jouw maat!

prijzen naamplaatjes

De mogelijkheden op een rijtje

Je kan gerust kiezen voor een standaard naamplaatje: in zilvergrijs, met zwarte letters in een duidelijk leesbaar lettertype.

Maar je hebt ook de vrijheid om zelf te kiezen:

  • voor een lettertype dat je bijzonder mooi vindt
  • een kleurcombinatie die perfect bij de ondergrond past
  • Wij maken het plaatje nauwkeurig in de gevraagde afmeting, met een maximum van 60 x 30 centimeter
  • Met de laser snijden wij de plaatjes in de gewenste vorm, met rechte of afgeronde hoeken
  • We lasergraveren een sierkrul, een logo of ander decoratief element
  • De plaatjes worden voorzien van 2-zijdige tape of schroefgaatjes

Kijk hier voor meer voorbeelden van naamplaatjes.

Naamplaatje en huisnummer verplicht?

En een duidelijk huisnummer kan levens redden! Zorg dat je huisnummer zichtbaar en duidelijk leesbaar is vanaf de straat, zo vinden hulpdiensten (brandweer en ambulance) in geval van nood snel de juiste woning.

Een naamplaatje op je brievenbus is geen wettelijke vereiste, maar het maakt het welk gemakkelijker voor de krantenbezorger of de postbode. Ook voor eventueel bezoek is het gemakkelijk als je naam op de brievenbus vermeld staat. In sommige steden en gemeenten vraagt de wijkagent bij het vaststellen van de domicilie dat de persoonsgegevens op de bel en de brievenbus vermeld staan.

Sta je in voor het beheer van een appartement? Voorkom een onsamenhangende verzameling van onleesbare papiertjes, loskomende stickers en labels in verschillende kleuren. Kies voor een uniform, duidelijk leesbaar design van al je naamplaatjes. Naast de bel- en naamplaatjes, zorgen wij ook voor liftplaatjes en het bord met de gegevens van de syndicus.

naamplaat syndicus

Voor de syndicus hanteren wij een extra korting van 10% bij de eerste bestelling! Vraag vrijblijvend informatie of een offerte op maat.


Wij maken jouw naamplaatje en huisnummer

Top 3 gepersonaliseerde cadeaus voor vaderdag

Denk voor vaderdag eens aan een geschenkje met een persoonlijke boodschap! Dit is onze top 3.

Lees meer

Onze 3 favorieten voor moederdag

Zoek je eens iets anders dan het traditionele boeketje bloemen voor Moederdag? Laat een persoonlijke boodschap graveren op een sleutelhanger, tapasplank, houten lepel, koffiemok,...

Lees meer

Persoonlijk bedankje voor juf en meester

Het einde van het schooljaar is in zicht en kinderen bedanken juf en meester graag met een leuke attentie. Met een doosje snoepjes of een bloemetje is elke juf blij, maar een persoonlijk geschenkje is toch net iets leuker...

Lees meer

Dierenpenning graveren

Penningen voor honden en katten in verschillende vormen en kleuren. Wij graveren naam en/of telefoonnummer op je dierenpenning.

Lees meer

Mes laten graveren

Wil je een eigen mes laten graveren of een (koks)messenset personaliseren? Dat kan. Wij graveren een tekst of logo op jouw persoonlijke messen en dit vanaf 1 stuk!

Lees meer

Uniek wijnkistje

Met een gepersonaliseerd wijnkistje ben je op ieder feestje welkom!

Lees meer

Grote oplages graveren

Wij graveren met evenveel aandacht kleine of grote projecten, van 1 of 1000 stuks.

Lees meer

Laat je inspireren

Volg ons op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn voor meer inspiratie en leuke voorbeelden

Lees meer

Thermosfles met persoonlijke gravure

Vanaf september NIEUW in ons Graveeratelier: een thermosfles voor warme of koude dranken ... maar vooral met een tekst of logo naar jouw wens!

Lees meer

Maakwedstrijd

Op 1 oktober 2018 won onze wanddecoratie de eerste prijs in de Trotec Design Awards 2018 en dit jaar zijn we opnieuw van de partij

Lees meer

Gepersonaliseerde fotokader als communie aandenken

Zoek je een origineel aandenken voor je communicant? Dan is een gepersonaliseerde fotokader een perfect idee!

Lees meer

Sportaandenken personaliseren

Ben je in het bezit van sportprijzen en zoek je naamplaatjes voor de wisselbeker of stickers voor de medailles?

Lees meer

5 originele kerstgeschenkjes voor familie en vrienden

Een origineel kerstgeschenk met persoonlijk tintje? We inspireren je graag met onze top 5 van kleine, personaliseerbare en verrassende kerstcadeaus.

Lees meer

Vergulde kinderschoentjes als kerstgeschenk

Laat de eerste schoentjes, een tutje, een champagnekurk,...verbronzen, vergulden, vertinnen of verzilveren. Leuk ideetje voor de feestdagen!

Lees meer

Uniek schoolgerief

Kies voor neutraal kantoor- en schoolmateriaal en laat het op een originele manier personaliseren!

Lees meer

Bedankt vrijwilliger!

Niet alleen spelers, maar ook trainers verdienen een trofee...

Lees meer

Welkom

Eind 2017 verhuisden wij onze schoenmakerij van de Stapelstraat naar het Sint-Martenplein in Sint-Truiden. Daarbij kreeg ons graveeratelier wat meer ruimte.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x