Wij maken jouw naamplaatje en huisnummer

Een naamplaatje voor je brievenbus? Een nieuw huisnummer? Je naam op de deurbel? Een uithangbord voor je zaak? Dat kan! In iedere afmeting en in verschillende materialen en kleurcombinaties.

Jij kiest het, wij maken het

Online vind je verschillende webshops waar je zelf een naamplaatje voor je brievenbus kan ontwerpen. Bij ons moet je niet zelf aan de slag, wij doen het werk voor jou!

Het enige dat jij moet doen? Een mailtje sturen naar info@graveeratelier.be met:

  • de tekst die je op het plaatje wil
  • de gewenste afmetingen

Zonder verdere specificaties lasergraveren wij jouw plaatje in zilvergrijs kunststof, met een duidelijk leesbare zwarte tekst en 2-zijdige kleeftape.

grijs naamplaatje

Ga je liever voor een andere kleurcombinatie? Dan kan dat ook! Of zag je ergens een speciale vorm, een bijzonder lettertype of originele decoratie? Stuur ons een foto en we maken gratis een ontwerp voor je. Vraag hier meer informatie!

Duidelijke prijzen

De prijs van een naamplaatje is afhankelijk van de afmetingen. Bereken het aantal cm² van je plaatje, en je weet meteen wat het gaat kosten. Geen meerprijs voor de kleur, het aantal lijnen tekst, de vorm,… En de verzending? Die is gratis!

Bestel je meerdere stuks? Dan krijg je 10% korting bij een bestelling vanaf 5 plaatjes. Heb je regelmatig naamplaatjes nodig of zoek je grotere aantallen? Neem dan contact op voor een prijs op jouw maat!

prijzen naamplaatjes

De mogelijkheden op een rijtje

Je kan gerust kiezen voor een standaard naamplaatje: in zilvergrijs, met zwarte letters in een duidelijk leesbaar lettertype.

Maar je hebt ook de vrijheid om zelf te kiezen:

  • voor een lettertype dat je bijzonder mooi vindt
  • een kleurcombinatie die perfect bij de ondergrond past
  • Wij maken het plaatje nauwkeurig in de gevraagde afmeting, met een maximum van 60 x 30 centimeter
  • Met de laser snijden wij de plaatjes in de gewenste vorm, met rechte of afgeronde hoeken
  • We lasergraveren een sierkrul, een logo of ander decoratief element
  • De plaatjes worden voorzien van 2-zijdige tape of schroefgaatjes

Kijk hier voor meer voorbeelden van naamplaatjes.

Naamplaatje en huisnummer verplicht?

En een duidelijk huisnummer kan levens redden! Zorg dat je huisnummer zichtbaar en duidelijk leesbaar is vanaf de straat, zo vinden hulpdiensten (brandweer en ambulance) in geval van nood snel de juiste woning.

Een naamplaatje op je brievenbus is geen wettelijke vereiste, maar het maakt het welk gemakkelijker voor de krantenbezorger of de postbode. Ook voor eventueel bezoek is het gemakkelijk als je naam op de brievenbus vermeld staat. In sommige steden en gemeenten vraagt de wijkagent bij het vaststellen van de domicilie dat de persoonsgegevens op de bel en de brievenbus vermeld staan.

Sta je in voor het beheer van een appartement? Voorkom een onsamenhangende verzameling van onleesbare papiertjes, loskomende stickers en labels in verschillende kleuren. Kies voor een uniform, duidelijk leesbaar design van al je naamplaatjes. Naast de bel- en naamplaatjes, zorgen wij ook voor liftplaatjes en het bord met de gegevens van de syndicus.

naamplaat syndicus

Voor de syndicus hanteren wij een extra korting van 10% bij de eerste bestelling! Vraag vrijblijvend informatie of een offerte op maat.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x