Syndicus & gebouwenbeheer

Sta je in voor het beheer van (een) appartement(en) of VME? En kies je voor een verzorgde uitstraling van de inkomhal van deze gebouwen? 

Voorkom een onsamenhangende verzameling van onleesbare papiertjes, loskomende stickers en labels in verschillende kleuren. Kies voor een uniform, duidelijk leesbaar design van al je naamplaatjes.

Bel-, bus-, liftplaatjes en syndicusborden op maat

Naast de naamplaatjes voor de brievenbus en/of bel, zorgen wij ook voor liftplaatjes en het bord met de gegevens van de syndicus.

Het enige dat jij moet doen? Ons een mailtje sturen met:

  • de correcte tekst
  • de gewenste afmetingen

Wij bewaren de specificaties per gebouw in ons systeem. Zo krijg je bij iedere bestelling een gelijkaardig naamplaatje.

De mogelijkheden op een rijtje

Standaard werken wij met een weersbestendige kunststof van 1,6 mm dik. Voor de leesbaarheid is dat een grijs plaatje met zwarte letters in een duidelijk lettertype.


De naamplaatjes zijn voorzien van een sterke 2-zijdige (3M) tape. 

Wil je hiervan afwijken? Geen probleem! 

  • een ander lettertype
  • een kleurcombinatie die perfect bij de ondergrond past
  • een speciale vorm
  • een maximum afmeting van 30 x 60 centimeter
  • een logo of ander decoratief element
  • gaatjes voor montage met afstandhouders

Signalisatie

Zoek je naast de individueel gepersonaliseerde naamplaatjes ook standaard bordjes? Wil je iets duidelijk aangeven of de bewoners informeren? Plaatjes ‘Geen reclame aub’ of de aanduiding van de fietsenstalling? 

Zijn er bewakingscamera’s aanwezig in de vrij toegankelijke plekken? Dan is het verplicht dit duidelijk aan te geven. Type- of identificatieplaatjes voor (elektrische) installaties of in de lift?

Vraag ons een digitaal ontwerp en een bijhorende offerte!

Duidelijke prijzen

De prijs van een naamplaatje is afhankelijk van de afmetingen. Bereken het aantal cm² van je plaatje, en je kent meteen de prijs (excl btw). Geen meerprijs voor de kleur, het aantal lijnen tekst, de vorm,… 

Opgelet! Deze prijzen zijn enkel geldig voor een erkend syndicus waar we vast mee samenwerken en die op regelmatige basis naamplaatjes bestelt. Heb je eenmalig een aantal plaatjes nodig? Vraag dan een offerte op maat. Particulieren kunnen rechtstreeks in onze webshop een naamplaatje bestellen.

AfmetingPrijs excl btw
tot 20 cm²4 euro
van 20 tot 30 cm²5 euro
syndicusbord (A4)42 euro

En de verzending? Die is gratis vanaf 25 euro excl btw. Voor een kleinere bestelling rekenen we 2,5 euro verzendkosten (enveloppe) of 7 euro voor een pakketje.

En ook nog dit…

Naast kunststof plaatjes lasergraveren wij diverse andere materialen en voorwerpen. Dat zijn zowel functionele items (bijvoorbeeld een sleutelhanger) als decoratieve (relatie)geschenken.

In onze aangrenzende schoen- en sleutelmakerij kan je ook terecht voor het bijmaken van sleutels (ook met certificaat) of het vervangen van sloten.

FAQ over naamplaatjes

Graveren jullie ook in verschillende kleuren?

Een kunststof plaatje is steeds een combinatie van 2 kleuren; de gekleurde toplaag en de – meestal zwarte – grondlaag die zichtbaar wordt door het lasergraveren. Een logo dat bijvoorbeeld uit meerdere kleuren bestaat, zal de laser zien als ‘grijstinten’ en zal meer of minder hard gegraveerd worden. Zo krijg je toch een nuance tussen verschillende kleuren:

Links het originele logo, rechts het logo gegraveerd op een matgrijs paatje.


Hoe moeten we de plaatjes bevestigen?

Standaard zijn de naamplaatjes voorzien van 2-zijdige tape. Maak de ondergrond stof- en vetvrij en plak het plaatje netjes op de gewenste plaats.

In grotere borden kunnen we ook schroefgaatjes voorzien. Zo kan je het bord ophangen in een eventueel aanwezig ophangsysteem. We hebben ook afstandshouders in ons assortiment, vraag ernaar!

Hoe leveren wij de gewenste informatie aan?

Je mag namen van bewoners gewoon oplijsten in een email. Bij een eerste bestelling verzamelen we de nodige specificaties. Bij iedere volgende bestelling vermeld je enkel nog de naam van het gebouw en wij leveren de correcte plaatjes.

Wat is jullie levertermijn?

Is je bestelling niet hoogdringend? Dan zijn de naamplaatjes gemiddeld op 3 werkdagen klaar. Is het wel urgent? Dan proberen we ze nog dezelfde dag te maken.

Kunnen jullie een bestaand plaatje aanpassen?

Lasergraveren is permanent. Je kan de gegraveerde tekst dus niet vervangen of overschrijven. Is er een wijziging op een groot bord? Zijn bijvoorbeeld de contactgegevens van de syndicus aangepast? Dan graveren we een klein, ultradun plaatje met de nieuwe gegevens.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x