Glazen graveren

Overweeg je om glazen te laten graveren? 

Ontdek hoe je met gepersonaliseerde drinkglazen een unieke uitstraling kan geven aan het verhaal en de huisstijl van je bedrijf. De precisie van de gravure zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar maakt ook een blijvende indruk op klanten, relaties en medewerkers. 

Waarom kiezen voor lasergraveren?

Het graveren van glazen biedt heel wat voordelen. Tijdens dit proces wordt je logo of tekst in het glas geëtst, resulterend in een stijlvol mat effect. In tegenstelling tot sommige andere methodes vervaagt de gravure niet bij veelvuldig gebruik of afwassen. 

In sectoren zoals de horeca is het daarom niet nodig om de glazen regelmatig te vervangen vanwege een vervagende opdruk.

Zijn er beperkingen bij het graveren?

Een lasergravure is altijd mat-wit. Een gekleurde gravure is dus niet mogelijk. 

De vorm van het glas en de grootte van de gravure hebben invloed op het eindresultaat. Voor een nauwkeurige inschatting van de mogelijkheden, vragen we om ons de gewenste opdruk en de specificaties van de glazen te bezorgen. Dankzij een digitaal ontwerp heb je meteen een beeld van het eindresultaat. Bij twijfel graveren we steeds vrijblijvend een sample.

Welke glazen zijn graveerbaar?

verschillende glazen laten graveren

We lasergraveren diverse modellen en aantallen. Vaak zijn dat champagneglazen voor speciale gelegenheden, wijnglazen voor de horeca, bierglazen voor proeverijen of waterglazen voor bedrijven.

Hoe rechter het glas, hoe groter de mogelijkheden. Maar ook op een cocktailglas, een shot- of jeneverglas graveren we je logo! 

Het glas moet niet per se van een dure kwaliteit zijn. Vaak laat een goedkoper glas zich zelfs mooier graveren. Houd er rekening mee dat gehard glas (vaak gebruikt bij glazen voor warme dranken) of drinkglazen met reliëf niet graveerbaar zijn.

Eigen glazen laten graveren

Heb je al glazen aangekocht of wil je gebruikte glazen personaliseren? Dat kan ook! Naast ons eigen assortiment drinkglazen, bieden we je ook de mogelijkheid om drinkglazen aan te leveren. Zorg dan wel voor een extra glas, zodat we onze laser correct kunnen afstellen.

Voor wie zijn gegraveerde drinkglazen interessant?

wijnglas graveren met maatstreepje

Drinkglazen met een logo of maatstreepje zijn vooral in de horeca interessant. Ze zorgen voor merkbeleving en kostenbesparing.

Overheden of bedrijfskantines benadrukken met gepersonaliseerde glazen hun identiteit en bedrijfscultuur. En in een kantoor kunnen (water)glazen met de namen van de medewerkers wegwerpbekertjes vervangen. Duurzaam en innovatief!

Voor brouwerijen of wijnhandelaars hebben glazen met logo voor een toegevoegde waarde tijdens proeverijen. In een geschenkverpakking dragen de bier- of wijnglazen bij aan de merkherkenning.

Tijdens events, bedrijfsfeesten, een officiële opening, een huwelijk of jubileum … is een glas met logo een perfect (relatie)geschenk. Een origineel en nuttig aandenken voor je gasten.

Hoe (snel) werken wij?

Bij de start hebben we informatie nodig over het type glas, het aantal stuks en de gewenst opdruk. Op basis daarvan maken we een offerte op maat, inclusief een digitaal ontwerp. Bij twijfel graveren we vrijblijvend een sample.

Na goedkeuring starten wij met het graveren, rekening houdend met de gewenst levertijd. Voor zowel kleine als grotere aantallen glazen bieden we een flexibele oplossing en voorzien we tijdig de nodige ruimte in onze planning.

Hoeveel glazen kan je laten graveren?

Heb je slechts één glas of een heel beperkt aantal nodig? Dan bestel je voordelig gegraveerd glazen uit ons assortiment via onze webshop  Je eigen glazen aanleveren is in dat geval minder interessant omwille van de vaste opstartkost.

Wil je een groter aantal glazen laten graveren? 

Ander glaswerk laten graveren?

Dat is perfect mogelijk! Bezorg ons de informatie over je karaffen, flessen, trofeeën, vazen, … en we kijken wat haalbaar is.

Referenties

Welke klanten hielpen wij al met gepersonaliseerde drinkglazen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x