Over ons

Ons Graveeratelier ontstond in de schoot van Schoenmakerij Mario in Sint-Truiden. Begin 2015 kocht Iris, de vrouw van Mario, een eerste lasergraveermachine om het productenassortiment van de schoenmakerij uit te breiden. Al snel bouwde ze een eigen klantenportefeuille uit. Haar klanten zijn vooral op zoek naar originele relatie- en personeelsgeschenken in kleine tot middelgrote oplages. Ze waarderen de maatgerichte en persoonlijke aanpak en vertelden dit ook verder aan hun eigen klanten en leveranciers. Het aantal opdrachten groeide snel aan.

En dus was er al gauw te veel werk voor Iris en haar graveermachine. Sarah kwam er eind 2015 bij. Een tweede laser volgde in 2019 en een derde in 2021. De ruimte naast de schoenmakerij werd verbouwd tot graveeratelier en vulde zich in de daarop volgende jaren met een uitgebreid assortiment aan producten en materialen, en met drie graveermachines.

Je raadt het al: het Graveeratelier barstte uit zijn voegen. Iris en Sarah gingen op zoek naar een ruimer pand met extra stockageruimte. Dat vonden ze aan de Hasseltsesteenweg 86/6 in Sint-Truiden. Sinds oktober 2023 vind je het Graveeratelier daar terug. En Iris en Sarah? Die hebben alweer nieuwe leuke idee├źn om met hun klanten te bespreken.

Kom ook eens langs en maak een blijvende indruk met een verrassend product dat past bij jouw verhaal ! 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x