Werkwijze

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij ontwerpen en personaliseren geschenk- en promotieartikelen op jouw maat! 

Jij hebt een creatief idee? Wij helpen je zo!

Wat is de prijs voor het graveren?

Voor een aantal artikelen (naamplaatje, hondenbotje, broodplankje,...) hebben we een vaste prijs bij bestelling voor één of twee stuks. Voor meerdere stuks maken we ook voor deze producten een prijs op maat.

Je vindt op onze website geen prijzen terug 

Lever je zelf items aan in beperkte oplage? Dan tellen we 8 euro opstartkost en 1 euro per minuut graveertijd. Die tijd hangt af van de grootte van de gravure en het materiaal waarop we graveren. Wil je een exacte prijs kennen voor we starten? Mail ons de gewenste opdruk, het aantal en informatie over het materiaal door en we berekenen meteen de juiste prijs.

Drop je idee in onze denktank...

Je bent op zoek naar een origineel (relatie)geschenk, promomateriaal,…en je gaat liever niet voor een kant-en-klaar product? Dan ontwikkelen we samen een uniek stuk dat aan jouw wensen en budget voldoet.

Je zoekt een ontwerper?

Je hebt een concreet idee, maar geen kennis van digitale tekentools om het in een tekening om te zetten? Bezorg ons een schets, een foto of een beschrijving en wij verzorgen het tekenwerk voor jouw project.

Ben je een maker?

Je weet perfect wat je wilt en hebt ook de skills om ons de correcte bestanden aan te leveren? Dan zorgen wij voor een vlotte productie van jouw ontwerp. 

Kan je zelf met de (Trotec) laser overweg? Dan ben je welkom om in ons open atelier zelf je stukken te graveren. 

Lever je zelf een bestand aan? Zet de snijlijnen dan in RGB 255-0-0 en 0,001 mm dik, al de andere kleuren zal de machine lasergraveren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x