Dierenpenning graveren

Sinds 1 september 1998 is de identificatie en registratie van honden verplicht. Loopt je hond verloren? Dan kan men de eigenaar opsporen dankzij de elektronische chip. Maar daarvoor moet de dierenarts wel eerst het identificatienummer aflezen met een chiplezer.

Penning voor huisdieren

Met een persoonlijke hondenpenning, kan je hond gemakkelijker en sneller bij je teruggebracht worden. Laat de naam van je hond en je telefoonnummer graveren zodat de vinder je meteen kan contacteren.

Ook katten moeten geïdentificeerd en geregistreerd worden. Voorlopig is er echter nog geen centrale databank voor de registratie en kan je de eigenaar van een gevonden kat moeilijk achterhalen. Enkel dankzij een kattenpenning met je telefoonnummer, is je kat weer snel terecht.

Dierenpenning op maat

Zowel voor honden als voor katten bieden we gepersonaliseerde medaillon. Deze aluminium penningen kunnen recto-verso gegraveerd worden met de naam van je huisdier, jouw naam of je contactgegevens.

Zo kan de vinder je snel contacteren als je huisdier weggelopen of verdwaald is.

Graveerservice

Wij graveren de naampenning voor je huisdier in eigen atelier. Spring even binnen en enkele minuten later is je identiteitsplaatje klaar. Of stuur een mailtje met de juiste tekst en kom nadien je penning uithalen.

Graveren kan in aluminium of in kunststof. Dus kies je aluminium dierenpenning uit ons ruim assortiment: een hartje, hondenbotje, cirkel, ...in zwart, goud, rood, roze...

Vind je (hond) een medaillon aan zijn halsband vervelend? Laat dan de hondenriem zelf personaliseren. Ook in een leren riem kunnen we immers een naam en telefoonnummer graveren.

Hier waak ik

Wil je de postbode en ander bezoek waarschuwen voor je hond? Kies dan voor een standaard  waarschuwingsbord of laat het personaliseren met een foto van je eigen hond.

Een leuk naambordje op het hondenhok? Een originele sleutelhanger of een herdenkingsplaatje voor je overleden huisdier? Spring zeker even binnen en we maken samen een ontwerp.

Dierenpenning graveren

Top 3 gepersonaliseerde cadeaus voor vaderdag

Denk voor vaderdag eens aan een geschenkje met een persoonlijke boodschap! Dit is onze top 3.

Lees meer

Onze 3 favorieten voor moederdag

Zoek je eens iets anders dan het traditionele boeketje bloemen voor Moederdag? Laat een persoonlijke boodschap graveren op een sleutelhanger, tapasplank, houten lepel, koffiemok,...

Lees meer

Persoonlijk bedankje voor juf en meester

Het einde van het schooljaar is in zicht en kinderen bedanken juf en meester graag met een leuke attentie. Met een doosje snoepjes of een bloemetje is elke juf blij, maar een persoonlijk geschenkje is toch net iets leuker...

Lees meer

Mes laten graveren

Wil je een eigen mes laten graveren of een (koks)messenset personaliseren? Dat kan. Wij graveren een tekst of logo op jouw persoonlijke messen en dit vanaf 1 stuk!

Lees meer

Uniek wijnkistje

Met een gepersonaliseerd wijnkistje ben je op ieder feestje welkom!

Lees meer

Grote oplages graveren

Wij graveren met evenveel aandacht kleine of grote projecten, van 1 of 1000 stuks.

Lees meer

Wij maken jouw naamplaatje en huisnummer

Een naamplaatje voor je brievenbus? Een nieuw huisnummer? Je naam op de deurbel? Een uithangbord voor je zaak? Dat kan! In iedere afmeting en in verschillende materialen en kleurcombinaties.

Lees meer

Laat je inspireren

Volg ons op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn voor meer inspiratie en leuke voorbeelden

Lees meer

Thermosfles met persoonlijke gravure

Vanaf september NIEUW in ons Graveeratelier: een thermosfles voor warme of koude dranken ... maar vooral met een tekst of logo naar jouw wens!

Lees meer

Maakwedstrijd

Op 1 oktober 2018 won onze wanddecoratie de eerste prijs in de Trotec Design Awards 2018 en dit jaar zijn we opnieuw van de partij

Lees meer

Gepersonaliseerde fotokader als communie aandenken

Zoek je een origineel aandenken voor je communicant? Dan is een gepersonaliseerde fotokader een perfect idee!

Lees meer

Sportaandenken personaliseren

Ben je in het bezit van sportprijzen en zoek je naamplaatjes voor de wisselbeker of stickers voor de medailles?

Lees meer

5 originele kerstgeschenkjes voor familie en vrienden

Een origineel kerstgeschenk met persoonlijk tintje? We inspireren je graag met onze top 5 van kleine, personaliseerbare en verrassende kerstcadeaus.

Lees meer

Vergulde kinderschoentjes als kerstgeschenk

Laat de eerste schoentjes, een tutje, een champagnekurk,...verbronzen, vergulden, vertinnen of verzilveren. Leuk ideetje voor de feestdagen!

Lees meer

Uniek schoolgerief

Kies voor neutraal kantoor- en schoolmateriaal en laat het op een originele manier personaliseren!

Lees meer

Bedankt vrijwilliger!

Niet alleen spelers, maar ook trainers verdienen een trofee...

Lees meer

Welkom

Eind 2017 verhuisden wij onze schoenmakerij van de Stapelstraat naar het Sint-Martenplein in Sint-Truiden. Daarbij kreeg ons graveeratelier wat meer ruimte.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x