Dierenpenning graveren

Sinds 1 september 1998 is de identificatie en registratie van honden verplicht. Loopt je hond verloren? Dan kan men de eigenaar opsporen dankzij de elektronische chip. Maar daarvoor moet de dierenarts wel eerst het identificatienummer aflezen met een chiplezer.

Penning voor huisdieren

Met een persoonlijke hondenpenning, kan je hond gemakkelijker en sneller bij je teruggebracht worden. Laat de naam van je hond en je telefoonnummer graveren zodat de vinder je meteen kan contacteren.

Ook katten moeten geïdentificeerd en geregistreerd worden. Voorlopig is er echter nog geen centrale databank voor de registratie en kan je de eigenaar van een gevonden kat moeilijk achterhalen. Enkel dankzij een kattenpenning met je telefoonnummer, is je kat weer snel terecht.

Dierenpenning op maat

Zowel voor honden als voor katten bieden we gepersonaliseerde medaillon. Deze aluminium penningen kunnen recto-verso gegraveerd worden met de naam van je huisdier, jouw naam of je contactgegevens.

Zo kan de vinder je snel contacteren als je huisdier weggelopen of verdwaald is.

Graveerservice

Wij graveren de naampenning voor je huisdier in eigen atelier. Spring even binnen en enkele minuten later is je identiteitsplaatje klaar. Of stuur een mailtje met de juiste tekst en kom nadien je penning uithalen.

Graveren kan in aluminium of in kunststof. Dus kies je aluminium dierenpenning uit ons ruim assortiment: een hartje, hondenbotje, cirkel, ...in zwart, goud, rood, roze...

Vind je (hond) een medaillon aan zijn halsband vervelend? Laat dan de hondenriem zelf personaliseren. Ook in een leren riem kunnen we immers een naam en telefoonnummer graveren.

Hier waak ik

Wil je de postbode en ander bezoek waarschuwen voor je hond? Kies dan voor een standaard  waarschuwingsbord of laat het personaliseren met een foto van je eigen hond.

Een leuk naambordje op het hondenhok? Een originele sleutelhanger of een herdenkingsplaatje voor je overleden huisdier? Spring zeker even binnen en we maken samen een ontwerp.

Dierenpenning graveren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x