Maakwedstrijd

In 2018 namen wij deel aan de Trotec Design Awards. Zie hieronder onze creatie, onze nominatie en ... onze eerste prijs :)

Een jaar later dongen we opnieuw mee naar een podiumplaats want een creatief ontwerp maken met gebruik van verschillende materialen? Dat is een kolfje naar onze hand! Volg onze Facebookpagina voor een update.

Trotec Design Awards 2019

In een combinatie van massief notenhout en rode plexi ontwierpen we een gepersonaliseerde wanddecoratie voorzien van LED-verlichting. 

Ontwerp babymobiel Manon in hout met kunststof

Op 1 september 2018 bleek dat we bij de 5 genomineerden waren. Gedurende een maand kon er op Facebook en tijdens de vakbeurs 'Sign2com' in Kortrijk gestemd worden op de 5 verschillende creaties.

Verschillende creaties Award

Ondanks de straffe concurrentie haalde ons ontwerp het meeste stemmen en werden wij dus op 1 oktober 2018 vereerd met de eerste prijs. Aan alle stemmers: dank u!

Winnaars Trotec Design Awards 2018

Heb je zelf een (vaag) creatief idee? Kijk zeker eens naar de foto's van onze realisaties. Of spring vrijblijvend binnen in ons Graveeratelier, we laten graag zien wat we maken met de lasermaterialen van Trotec en onze lasermachine.

In ons Graveeratelier helpen we je graag:

  • als maker: je weet perfect wat je wilt en hebt ook de skills om ons de correcte bestanden aan te leveren? Dan zorgen wij voor een vlotte productie van jouw ontwerp. Kan je zelf met de (Trotec) laser overweg? Dan ben je welkom om in ons open atelier zelf je stukken te graveren.
  • als ontwerper: je hebt een concreet idee, maar geen kennis van digitale tekentools om het in een tekening om te zetten? Bezorg ons een schets, een foto of een beschrijving en wij verzorgen het tekenwerk voor jouw project.
  • als denktank: je bent op zoek naar een origineel (relatie)geschenk, promomateriaal,…en je gaat liever niet voor een kant-en-klaar product? Dan ontwikkelen we samen een uniek stuk dat aan jouw wensen en budget voldoet.
Maakwedstrijd

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x