Maakwedstrijd

Vorig jaar namen wij deel aan de Trotec Design Awards. Zie hieronder onze creatie, onze nominatie en ... onze eerste prijs :)

Dit jaar dingen we opnieuw mee naar een podiumplaats want een creatief ontwerp maken met gebruik van verschillende materialen? Dat is een kolfje naar onze hand! Volg onze Facebookpagina voor een update.

In een combinatie van massief notenhout en rode plexi ontwierpen we een gepersonaliseerde wanddecoratie voorzien van LED-verlichting. 

Op 1 september 2018 bleek dat we bij de 5 genomineerden waren. Gedurende een maand kon er op Facebook en tijdens de vakbeurs 'Sign2com' in Kortrijk gestemd worden op de 5 verschillende creaties.


Ondanks de straffe concurrentie haalde ons ontwerp het meeste stemmen en werden wij dus op 1 oktober 2018 vereerd met de eerste prijs. Aan alle stemmers: dank u!

Heb je zelf een (vaag) creatief idee? Kijk zeker eens naar de foto's van onze realisaties. Of spring vrijblijvend binnen in ons Graveeratelier, we laten graag zien wat we maken met de lasermaterialen van Trotec en onze lasermachine.

In ons Graveeratelier helpen we je graag:

  • als maker: je weet perfect wat je wilt en hebt ook de skills om ons de correcte bestanden aan te leveren? Dan zorgen wij voor een vlotte productie van jouw ontwerp. Kan je zelf met de (Trotec) laser overweg? Dan ben je welkom om in ons open atelier zelf je stukken te graveren.
  • als ontwerper: je hebt een concreet idee, maar geen kennis van digitale tekentools om het in een tekening om te zetten? Bezorg ons een schets, een foto of een beschrijving en wij verzorgen het tekenwerk voor jouw project.
  • als denktank: je bent op zoek naar een origineel (relatie)geschenk, promomateriaal,…en je gaat liever niet voor een kant-en-klaar product? Dan ontwikkelen we samen een uniek stuk dat aan jouw wensen en budget voldoet.
Maakwedstrijd

Top 3 gepersonaliseerde cadeaus voor vaderdag

Denk voor vaderdag eens aan een geschenkje met een persoonlijke boodschap! Dit is onze top 3.

Lees meer

Onze 3 favorieten voor moederdag

Zoek je eens iets anders dan het traditionele boeketje bloemen voor Moederdag? Laat een persoonlijke boodschap graveren op een sleutelhanger, tapasplank, houten lepel, koffiemok,...

Lees meer

Persoonlijk bedankje voor juf en meester

Het einde van het schooljaar is in zicht en kinderen bedanken juf en meester graag met een leuke attentie. Met een doosje snoepjes of een bloemetje is elke juf blij, maar een persoonlijk geschenkje is toch net iets leuker...

Lees meer

Dierenpenning graveren

Penningen voor honden en katten in verschillende vormen en kleuren. Wij graveren naam en/of telefoonnummer op je dierenpenning.

Lees meer

Mes laten graveren

Wil je een eigen mes laten graveren of een (koks)messenset personaliseren? Dat kan. Wij graveren een tekst of logo op jouw persoonlijke messen en dit vanaf 1 stuk!

Lees meer

Uniek wijnkistje

Met een gepersonaliseerd wijnkistje ben je op ieder feestje welkom!

Lees meer

Grote oplages graveren

Wij graveren met evenveel aandacht kleine of grote projecten, van 1 of 1000 stuks.

Lees meer

Wij maken jouw naamplaatje en huisnummer

Een naamplaatje voor je brievenbus? Een nieuw huisnummer? Je naam op de deurbel? Een uithangbord voor je zaak? Dat kan! In iedere afmeting en in verschillende materialen en kleurcombinaties.

Lees meer

Laat je inspireren

Volg ons op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn voor meer inspiratie en leuke voorbeelden

Lees meer

Thermosfles met persoonlijke gravure

Vanaf september NIEUW in ons Graveeratelier: een thermosfles voor warme of koude dranken ... maar vooral met een tekst of logo naar jouw wens!

Lees meer

Gepersonaliseerde fotokader als communie aandenken

Zoek je een origineel aandenken voor je communicant? Dan is een gepersonaliseerde fotokader een perfect idee!

Lees meer

Sportaandenken personaliseren

Ben je in het bezit van sportprijzen en zoek je naamplaatjes voor de wisselbeker of stickers voor de medailles?

Lees meer

5 originele kerstgeschenkjes voor familie en vrienden

Een origineel kerstgeschenk met persoonlijk tintje? We inspireren je graag met onze top 5 van kleine, personaliseerbare en verrassende kerstcadeaus.

Lees meer

Vergulde kinderschoentjes als kerstgeschenk

Laat de eerste schoentjes, een tutje, een champagnekurk,...verbronzen, vergulden, vertinnen of verzilveren. Leuk ideetje voor de feestdagen!

Lees meer

Uniek schoolgerief

Kies voor neutraal kantoor- en schoolmateriaal en laat het op een originele manier personaliseren!

Lees meer

Bedankt vrijwilliger!

Niet alleen spelers, maar ook trainers verdienen een trofee...

Lees meer

Welkom

Eind 2017 verhuisden wij onze schoenmakerij van de Stapelstraat naar het Sint-Martenplein in Sint-Truiden. Daarbij kreeg ons graveeratelier wat meer ruimte.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x