Uniek wijnkistje

Uitgenodigd voor een leuk feestje? Super! Wat ga je aandoen? En...welk geschenk neem je mee?

Heb je volgende dilemma's bij het kiezen van een cadeau:

  • zouden ze dat al hebben?
  • zien ze dat wel graag?
  • heeft iemand hetzelfde geschenk?

En zo vallen veel gasten terug op een 'veilig' geschenkje: een bos bloemen, een doos pralines, een geschenkbon, ... of een fles wijn of champagne. Niets mis mee! Maar in een uniek verpakking maak je er alsnog een verrassend geschenk van.

Persoonlijk wijnkistje

Ieder wijnkistje wordt op maat ontworpen. Op basis van de uitnodiging, een logo, de naam van de jarige, gelukwensen, een slogan, ... We graveren de tekst op het houten frontje en snijden met de laser vormen uit zodat de fles wijn of champagne zichtbaar is. Zo maken we van je wijnkistje een echt kunstwerk en is de verpakking eigenlijk al een geschenk op zich!

wijnkistje opening nieuwe zaakwijnkistje huwelijkwijnkistje housewarming nieuwe woning


Op de hoogte blijven van nieuwe producten? Of wil je zes keer per jaar inspiratie en geschenktips ontvangen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Uniek wijnkistje

Dierenpenning graveren

Penningen voor honden en katten in verschillende vormen en kleuren. Wij graveren naam en/of telefoonnummer op je dierenpenning.

Lees meer

Mes laten graveren

Wil je een eigen mes laten graveren of een (koks)messenset personaliseren? Dat kan. Wij graveren een tekst of logo op jouw persoonlijke messen en dit vanaf 1 stuk!

Lees meer

Grote oplages graveren

Wij graveren met evenveel aandacht kleine of grote projecten, van 1 of 1000 stuks.

Lees meer

Wij maken jouw naamplaatje en huisnummer

Een naamplaatje voor je brievenbus? Een nieuw huisnummer? Je naam op de deurbel? Een uithangbord voor je zaak? Dat kan! In iedere afmeting en in verschillende materialen en kleurcombinaties.

Lees meer

Laat je inspireren

Volg ons op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn voor meer inspiratie en leuke voorbeelden

Lees meer

Thermosfles met persoonlijke gravure

Vanaf september NIEUW in ons Graveeratelier: een thermosfles voor warme of koude dranken ... maar vooral met een tekst of logo naar jouw wens!

Lees meer

Maakwedstrijd

Op 1 oktober 2018 won onze wanddecoratie de eerste prijs in de Trotec Design Awards 2018 en dit jaar zijn we opnieuw van de partij

Lees meer

Sportaandenken personaliseren

Ben je in het bezit van sportprijzen en zoek je naamplaatjes voor de wisselbeker of stickers voor de medailles?

Lees meer

Welkom

Eind 2017 verhuisden wij onze schoenmakerij van de Stapelstraat naar het Sint-Martenplein in Sint-Truiden. Daarbij kreeg ons graveeratelier wat meer ruimte.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x