Naamplaatjes voor syndicus en gebouwenbeheerder

Staat u in voor het beheer van een appartementsgebouw of VME? Verzorgt u het facilitair management van een kantoorgebouw? Bent u syndicus?

slordige brievenbusplaatjesordelijke naamplaatjes voor brievenbussen

Dan vindt u een uniforme, verzorgde uitstraling van uw gebouw vast en zeker belangrijk. U hecht veel belang aan de leesbaarheid van de naamplaatjes en de signalisatie in uw appartements- of kantoorgebouw. Én verwacht telkens dezelfde afwerking en hetzelfde materiaal wanneer u opeenvolgende bestellingen doet. Dat begrijpen wij volledig.

Ook wij gruwen van een onsamenhangende verzameling papiertjes, stickers die loskomen, scheve labels in verschillende kleuren en naamplaatjes in diverse lettertypes. De uitstraling van uw inkomhal bepaalt meteen de indruk die potentiële huurders of bezoekers van uw gebouw krijgen. Een uniform en duidelijk leesbaar design van alle borden en naamplaatjes, zet meteen de juiste toon.

Daarom ontwikkelden wij van het Graveeratelier een aanbod op maat van uw activiteiten. Wij bewaren de specificaties per gebouw in ons systeem. Zo krijgt u bij iedere bestelling gelijkaardige naamplaatjes.

Het enige wat u moet doen, is ons een e-mail sturen met:

 • de correcte tekst
 • de gewenste afmetingen 

Eerst even testen? Dat kan! 

Naamplaatjes in weerbestendig materiaal van hoge kwaliteit

Standaard werken wij met een weerbestendige kunststof van 1,6 mm dik. Een grijs plaatje met zwarte letters in een duidelijk lettertype, is het beste leesbaar.

De naamplaatjes zijn voorzien van een sterke dubbelzijdige (3M) tape. 

Had u iets anders in gedachten? Bijvoorbeeld een ontwerp met:

Geen probleem. Dan maken wij een ontwerp op maat.

Het Graveeratelier zorgt voor duidelijke en verzorgde:

 • naamplaatjes
 • informatieborden
 • huisregelborden
 • signalisatieborden
 • deurbelplaatjes
 • brievenbusplaatjes
 • syndicusborden
 • aanduiding parkeerplaatsen
 • cameraobservatieborden
 • plaatjes met technische informatie (elektrische installatie, lift, brandblusser,…)
 • bekijk hier een paar voorbeelden

Ook voor standaard signalisatieborden bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een digitaal ontwerp en een offerte.

Duidelijke prijzen voor naamplaatjes

Voor vaste klanten hanteren wij een prijs per oppervlakte van het product. De prijs van het naamplaatje of bord is dan afhankelijk van de afmetingen. Bereken zelf de oppervlakte en u weet meteen wat u zal betalen. Geen meerprijs voor de kleur, het aantal lijnen tekst of de vorm dus.

Prijstabel per product voor vaste klanten

afmetingprijs exclusief btw
tot 20 cm²4
van 20 tot 30 cm²5
syndicusbord (A4)42

En de verzending? Die is gratis vanaf 25 euro excl btw. Voor een kleinere bestelling per enveloppe rekenen we 2,5 euro verzendkosten. Voor een pakketje is dat 7 euro.

Wil u eenmalig enkele borden of naamplaatjes bestellen? Dan vraagt u een offerte op maat via dit formulier. Particulieren bestellen rechtstreeks in de webshop.

Veel gestelde vragen

Kunnen we bij het Graveeratelier ook terecht voor andere gepersonaliseerde producten?

Absoluut! Naast kunststof naamplaatjes lasergraveren wij diverse andere materialen en voorwerpen. Dat zijn zowel functionele items (bijvoorbeeld een sleutelhanger) als (relatie)geschenken. Neem een kijkje op deze pagina voor meer producten!

Heeft het Graveeratelier ook een sleuteldienst?

Jazeker. In onze schoen- en sleutelmakerij kan u sleutels laten bijmaken, ook met certificaat, en sloten laten vervangen. 

In welke kleuren kan ik naamborden en naamplaatjes bestellen?

De kunststof plaatjes die wij gebruiken, bestaan uit een combinatie van twee kleuren: een gekleurde toplaag en een grondlaag die zichtbaar wordt tijdens het lasergraveren. Deze is meestal zwart maar er zijn ook andere combinaties mogelijk. Bekijk hier onze catalogus met de verschillende kleurcombinaties.

Een logo dat uit verschillende kleuren bestaan, zal de lasergraveermachine omzetten in grijstinten. Door delen meer of minder hard te graveren, ontstaat er zo toch een nuance tussen de verschillende kleuren.

Ik krijg regelmatig nieuwe huurders en moet telkens nieuwe naamplaatjes bestellen. Hoe zorgen jullie ervoor dat de layout en de uitstraling van mijn opeenvolgende bestellingen altijd gelijkaardig is?

Wij slaan de details van uw eerste bestelling op in ons systeem. Zo zorgen wij bij een volgende bestelling voor dezelfde layout en hetzelfde materiaal.

Moet ik zelf bevestigingsmateriaal voorzien voor de naamplaatjes en infobordjes?

Standaard zijn de naamplaatjes voorzien van dubbelzijdige tape. Het volstaat om de ondergrond stof- en vetvrij te maken en het plaatje op de gewenste plaats te bevestigen.

Grotere borden kunnen we voorzien van schroefgaatjes zodat u dit kan ophangen in een bestaand ophangsysteem. We hebben hiervoor geschikte afstandshouders, schroeven en pluggen in ons assortiment.

Hoe geef ik mijn bestelling door?

Bestaande klanten kunnen de namen van de bewoners of huurders gewoon in een e-mailbericht naar het Graveeratelier sturen. Is dit uw eerste bestelling? Dan verzamelen we de specificaties (kleur, gewenste layout, lettertype, materiaal, huisstijl, …) en slaan deze op in ons systeem. Bij iedere volgende bestelling volstaat het dat u ons de naam van het gebouw doorgeeft. Wij leveren de plaatjes in de juiste layout en in het correcte materiaal.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Standaard is uw bestelling klaar na drie werkdagen. Hebt u een dringende bestelling? Dan proberen wij deze nog dezelfde dag af te werken. Neem dan best vooraf contact op.

Kunnen jullie een bestaand plaatje aanpassen en bijvoorbeeld één tekstregel wijzigen?

Lasergraveren is permanent. We kunnen de gegraveerde tekst dus niet vervangen of overschrijven. Is er een kleine wijziging nodig op een groot bord? Zijn bijvoorbeeld de contactgegevens van de syndicus aangepast? Dan graveren we een klein, ultradun plaatje met de nieuwe gegevens. Dit bevestigt u dan met dubbelzijdige tape op de juiste plaats op het bord.

Kan ik een bestaand naamplaatje vervangen door een nieuw?

Bij grotere naamplaatjes gebruikt u best een plamuurmes om het oude plaatje te verwijderen. Afhankelijk van de ondergrond kunnen er resten van de tape achterblijven. Die verwijdert u door er met uw duim over te wrijven. De laatste lijmsporen lost u op met glasreiniger. Zo is de ondergrond terug  stof- en vetvrij om het nieuwe plaatje te bevestigen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x